Groningen City Running
Runningtours 


Ren mee met een Groningen City Running Tour én geniet achteraf van een bierproeverij

Groningen City Running verzorgt 31 oktober een tour van 13 kilometer inclusief bierproeverij in de stad Groningen. De bierproeverij vindt na het hardlopen plaats bij de Groningse bierbrouwerij. 
Het programma

Om 13:00 begint de running tour van zo'n 13 kilometer onder leiding van een hardloopgids van Groningen City Running. Onderweg laat de gids je de mooiste plekjes van Groningen zien en vertelt verschillende verhalen en anekdotes. Er wordt verteld over bier en brouwerijen in de stad, want de tour staat natuurlijk in het teken van bier.   

Na de tour en bij terugkomst in bedrijfsverzamelgebouw 'de Stek' kun je eventueel jezelf opfrissen en douchen. Rond 15:30 uur zal Jaap van der Weide, Directeur van Grunn bier, gaan vertellen over bier in het algemeen en over Grunn bier. Dit wordt begeleid door de proeverij. Tijdens de proeverij zullen drie verschillende Grunn Bieren geproefd en beoordeeld worden. Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht in de vorm van een sandwich.

Dit beloofd zowel een sportieve als smaakvolle middag te worden die je niet mag missen.


Zie jij het hardlopen niet zitten, maar wil je wel de bierproeverij meemaken? Wees dan om 15:30 uur van harte welkom om aan te schuiven. Belangrijke informatie 

Runningtour van 13 kilometer

Wanneer - 31 oktober

Vertrek - 13:00

Grunn bierproeverij - 15:30-17:00

Adres - Groningse Bierbrouwerij / de Stek: Euvelgunnerweg 25a 9723 CV Groningen


Prijzen

Groningencityrunning tour + bierproeverij  - €22,50 p.p.

Prijs Grunn bierproeverij incl. 3 verschillende bieren en sandwich - €10,00 p.p. 
Dit is wanneer je alleen met de bierproeverij meedoet


We hanteren een minimaal aantal deelnemers van 10 personen. En vol is vol!Geef je nu op voor de Groningen City Running Tour + bierproeverij Over de Groningse Bierbrouwerij 

Bij de Groningse Bierbrouwerij zijn heerlijke bieren verkrijgbaar van o.a. de merken Grunn, Hunebed en Dominikaner. Enkele soorten, bijv. Grunn Bock Klassiek, hebben landelijke prijzen gewonnen. Verder worden er regelmatig bierproeverijen gehouden, desgewenst op je eigen favoriete locatie. 

Klik hier voor meer informatie