Groningen City Running
/


Runningtours 

 

Ontdek hardlopend of wandelend de stad Groningen tijdens een city tour.

De gids neemt je mee langs de bekende en minder bekende plekken van deze bruisende  stad. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis. Tijdens de tour doe je ook gelijk je sportieve workout. Kortom een leuke, gezellige en sportieve manier om Groningen (beter) te leren kennen.

 

Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de tekst welke in het  Gronings volkslied bezongen wordt. Deze  bruisende studentenstad is eerder al verkozen tot beste binnenstad en wordt inmiddels ook steeds vaker uitgeroepen tot "the place to be" door de internationale media als CNN en de Britse krant The Guardian.

CNN heeft vrij vertaald in 2018 het volgende over  Groningen geschreven, dit in een artikel over het bezoeken van de beste plaatsen van Europa   “Jong en hip, Groningen is het winnende alternatief voor Amsterdam. De grachten en de klassieke Nederlandse gebouwen zijn allemaal aanwezig, maar dan zonder al die hordes toeristen. De fiets is koning in de stad. Het grootste deel van het vervoer gebeurt op de tweewieler. De wegen zijn plat en makkelijk. Dus huur een fiets en ga op avontuur. Beklim de top van de Martinitoren, maak een wandeling in het Noorderplantsoen en brunch erg lekker bij Bakkerij Blanche."

Hoog tijd  dus om  samen met ons Groningen te gaan ontdekken en gelijk wat calorieën te verbranden.

Er kunnen verschillende tours gekozen worden, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk en plezierig  is om mee te gaan en Groningen te ontdekken. Het tempo wordt aangepast aan de samenstelling van de groep, daarnaast zijn er meerdere  pauze momenten bij de bezienswaardigheden. Ook is hier voldoende tijd om foto's te maken en eventueel een beetje op adem te komen.

De Groningen City Running tours is voor hardlopers, zowel beginners als gevorderd, hardloopgroepen, toeristen, congresgangers, hotelgasten, studenten, familie- en gezinsuitjes.  Daarnaast voor bedrijfsuitjes als het sportieve alternatief voor de vrijdagmiddag- of netwerk borrel. 

Onze Tours zijn ook zeker een aanrader voor de (stad) Groningers onder ons die denken de stad goed te kennen. 

Wandelaars kunnen ook wandelend de stad ontdekken met ons.


 

  


        


 

Gastenboek Groningen City Running

van der Werff
08-03-19 20:03:06
Mooie nieuwe site, heel veel succes met deze sportieve onderneming. Groningen heeft er weer iets moois bij gekregen!

 


 

  Informeer naar de mogelijkheden.

 


02702