Groningen City Running
Runningtours 

Ontdek hardlopend of wandelend de stad Groningen tijdens een city tour.

De gids neemt je hardlopend of wandelend mee langs de bekende en minder bekende plekken van onze bruisende  stad. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis. Tijdens de tour doe je ook gelijk je sportieve workout. Kortom een leuke, gezellige en sportieve manier om de stad Groningen (beter) te leren kennen.

 

De Tours 


City Tour


Vanaf €12,50

7 km

+/- 1,5 uur

Deze tour voert je langs alle bekende en  minder bekende plekken van het centrum.

Ren met ons mee en geniet van al het moois wat Groningen biedt.

Boek nu!

 

City Tour +


Vanaf €15,00

13 km

+/- 2,5 uur

Deze tour is gelijk aan de City Tour, ook neemt onze gids je nog mee door het Noorder plantsoen. Ren mee over een stuk 17e eeuws verdedigingswal en geniet van deze groene oase. 

Boek nu!

City Tour ++
 
 
Vanaf €17,50

16 km

+/- 3,5 uur

 Deze tour is gelijk aan de City Tour + en neemt je daarnaast mee naar het Europapark, daar doe je ook nog  een rondje om  de Euroborg, de thuishaven  van FC Groningen.

    Boek nu!

 
           
Custom made City Tour

Vanaf €15,00

7 - ... km


Deze tour bepaal je zelf wat je zien en beleven wilt in overleg met onze gids. Denk aan architectuur, parken, en aan  oorlog, verzet en bevrijding van de 2e wereldoorlog enzovoort.

Vraag naar de mogelijkheden  en de prijzen 

 Contact 


City Tour Walking

Vanaf €15,00

7 km

+/- 2,5 uur

Deze tour voert je langs alle bekende en minder bekende plekken van het centrum. Wandel mee en ontdek "ain pronkjewail in goldenraand".

Boek nu!

 

Happen en Stappen

Vanaf €17,50

7 km

+/- 3,5 uur

 Ontdek Groningen wandelend met tussendoor eten bij een paar verrassend mooie eetgelegenheden.

Desgewenst kan ook nog een rondleiding met bierproeverij en/of een rondvaart toegevoegd worden om dit geweldig en onvergetelijk uitje compleet te maken.

Vraag naar de mogelijkheden  en de prijzen 

Contact 

 

 


Over Groningen City Running


Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de tekst welke in het  Gronings volkslied bezongen wordt. Deze  bruisende studentenstad is eerder al verkozen tot beste binnenstad en wordt inmiddels ook steeds vaker uitgeroepen tot "the place to be" door de internationale media als CNN en de Britse krant The Guardian.

CNN heeft vrij vertaald in 2018 het volgende over Groningen geschreven, dit in een artikel over het bezoeken van de beste plaatsen van Europa:  

“Jong en hip, Groningen is het winnende alternatief voor Amsterdam."

Hoog tijd  dus om  samen met ons Groningen te gaan ontdekken en gelijk wat calorieën te verbranden.


Er kunnen verschillende tours gekozen worden, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk en plezierig  is om mee te gaan om Groningen te ontdekken. Het tempo wordt aangepast aan de samenstelling van de groep, daarnaast zijn er meerdere pauze momenten bij de bezienswaardigheden. Ook is hier voldoende tijd om foto's te maken en eventueel een beetje op adem te komen. Daarnaast staan ook een stukje ontspanning en gezelligheid tijdens de tour centraal.


De Groningen City Running tours is voor hardlopers, zowel beginners als gevorderd, hardloopgroepen, toeristen, congresgangers, hotelgasten, studenten, familie- en gezinsuitjes.  Daarnaast voor bedrijfsuitjes als het sportieve alternatief voor de vrijdagmiddag- of netwerk borrel. 

Onze running tours zijn ook zeker een aanrader voor de (stad) Groningers onder ons die denken de stad goed te kennen. 

Daarnaast kunnen wandelaars ook de stad ontdekken met de Groningen City Walking Tours.


 


Bekijk hier onze YouTube promo video om een indruk te krijgen van een City Running Tour

 


Leuk idee... Geef een waardebon cadeau!Vraag naar de mogelijkheden

contact 
Al zoveel mensen bekeken voor u de website: